Ogier istub juba järgmisel nädalal M-Spordi uue ralliauto rooli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: SCANPIX

AUTORALLI. Mida päev edasi, seda kindlamas kõneviisis räägitakse, et Volkswageni MM-sarjast lahkumise järel tööta jääv neljakordne ralli maailmameister Sebastien Ogier siirdub uueks hooajaks M-Spordi tiimi. Nüüd kirjutatakse juba üsna kindlalt, et leping saab järgmisel nädalal allkirjad ja prantslane istub testiks ka järgmise aasta Ford Fiesta rooli.

Hispaania spordileht Mundo Deportivo teatas eile, et uuel nädalal testib Ogier esmakordselt Ford Fiesta RS WRC 2017 autot. Ogier peaks kolmapäeval Prantsusmaal osalema testil, kus proovitakse võistlusautot oludes, mis ootavad rallimehi ees jaanuaris Monte Carlo rallil.

M-Sport on nimelt juba mõnda aega usinasti teste teinud Prantsusmaa ja Itaalia mägistel ning lumistel teedel, kus harjutatakse Monte Carlo ralliks. Lumel on järgmise aasta masinaga uljalt kihutanud ka Ott Tänak, kes peaks kõikide spekulatsioonide kohaselt istuma tuleval hooajal samuti M-Spordi esindusmeeskonna auto roolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles