Venno kehastus temporündajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (vasakul) rünnakul.
Oliver Venno (vasakul) rünnakul. Foto: VfB Friedrichshafen

Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafen alistas Saksamaa võrkpallimeistrivõistlustel kodusaalis CV Mitteldeutschlandi 3:0 (16, 21, 22).

Avageimis vahetusest sekkunud ja lõpuni mänginud Venno tegutses üllatus, üllatus... temporündajana. Eestlane sai harjumatul positsioonil kenasti hakkama – ta lõi 9 pallist maha 7 ja lisas 2 blokki. Tosinal pallingul tuli 2 viga.

«Lahe oli. Kõige raskem oli nurka blokki jõuda,» lausus Venno, kes harjutas temporündajana tegutsemist ka paaril viimasel treeningul.

Friedrichshafeni peatreener Stelian Moculescu kasutas Vennot temporündajana, sest kaks sel kohal tegutsevat mängijat on vigastustega audis. Saksamaa meistriga hiljuti liitunud ameeriklasest temporündaja Matthew Denmark ei saa aga meeskonda 6. märtsil peetavas karikafinaalis aidata.

Kui Friedrichshafeni «laatsaret» paranemismärke ei näita, tegutseb Venno ka karikafinaalis temporündajana. 18 mängust vaid 1 kaotanud Friedrichshafen kindlustas tabelis liidrikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles