Täiseduga jätkav Põlva SK kerkis naiste käsipalliliigas ainuliidriks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm

Eesti naiste käsipallimeistrivõistlustel sai teise võidu uustulnuk Põlva SK/Toode, kes alistas võõrsil SK Tapa 31:26 (17:9).

Kohtumist alustasid paremini võõrustajad, kes läksid 5:2 juhtima. Tapa 8:4 eduseisul tegid külalised aga 13:1 vahespurdi ning võitsid avapoolaja 17:9. Teine poolaeg kulus juba seisu vormistamiseks ja lõpuvile fikseeris Põlva SK/Toode 31:26 võidu.

Põlva SK/Toode resultatiivseimad mängijad olid Selma Rein, Janeli Patrail ja Teele Utsal 6 ning Helena Anijalg 5 tabamusega. Tapa suurimateks skooritegijateks osutusid Erika Morgenson ja Marjette Maie Müntser 6 ning Mia-Marii Tedrekull 4 väravaga.

Meistrivõistlused jätkuvad 20. novembril, kui HC Tallinn võõrustab punktita naiskondade duellis algusega kell 17.00 Tapat.

Tabeliseis: Põlva SK/Toode 4 (2-st mängust), Reval-Sport/Mella 2 (1), Reval-Sport/Padise/Lasnamäe 0 (0), SK Tapa 0 (1), HC Tallinn 0 (2) punkti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles