Šokeeriv video: Euroopa tippklubide fännid korraldasid metsas karmi löömingu (2)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feyenoordi ja Nancy ultrad rusikavõitlust pidamas.
Feyenoordi ja Nancy ultrad rusikavõitlust pidamas. Foto: Youtube

Jalgpallihuligaanide jõhkrast käitumisest on meedias tihti kirjutatud ning viimasel ajal on sellest probleemist räägitud rohkem Ida-Euroopas. Ultrafännide karmid löömingud metsas on tihtipeale olnud teemaks näiteks Venemaal või Poolas. Nüüd on internetti riputatud video, kus rusikatele annavad vaba voli Hollandi tippklubi Feyenoordi ja Prantsusmaa kõrgliigas mängiva Nancy poolehoidjad.

Kahe tiimi poolehoidjad läksid vastamisi Rotterdami lähedal metsatukas. Tiimi poolehoidjate vahel on juba pikaajaline vaen, mis ulatub 2006. aastasse, kui meeskonnad kohtusid toona UEFA Cupi nime kandnud sarjas. Toona leidsid fännide rahutused aset staadionil.

Seekordsel rusikavõitlusel oli osaliseks veel üks sektsioon mehi, kuna Nancy ultrate poolel asusid võitlusesse ka Strasbourgi tiimi karmimad poolehoidjad.

Rusikavõitluses jäid seekord peale prantslased, keda oli ka arvuliselt rohkem. Et omad ei saaks omade käest kerepeale, siis kandsid kaklejad erinevat värvi särke. Kaklus leidis aset eelmise nädala laupäeval.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles