8-aastane poiss saatis lemmikjalgpallurile õpetliku kirja koos oma taskurahaga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cairney
Tom Cairney Foto: Nick Potts/EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalliklubi Fulhami poolkaitsja Tom Cairney sai hiljuti kirja 8-aastaselt fännilt Giacomo Marshallilt. Koos juhistega, kuidas jalgpallur oma mängu parandada võiks, lisas Marshall kirjale juurde ka 3 naela – selleks, et näidata üles oma tänu mängija vastu. 

Noormees soovitas Cairneyl proovida rohkem käärlööke ning joosta natukene kiiremini. Inglismaa tugevuselt teises liigas mängiv Cairney otsustas kirja saatja üles otsida ning läks talle külla. Marshall ei jätnud võimalust kasutamata ning jagas Cairney’le veel juhtnööre. «Võib-olla saad sa harjutada penaltite löömist ning mitte nii palju neid mööda lüüa,» viitas Marshall Cairney eksimusele mängus Queens Park Rangersiga.

25-aastane jalgpallur ei läinud austajale mõistagi tühjade kätega külla. Ta kinkis Marshallile autogrammiga särgi, jalgpallisaapad ning muudki. «Naasin treeningult ning nägin, et mul on riietusruumis kiri. Avasin selle ning paljud meeskonnakaaslased olid sel hetkel minu kõrval. Fakt, et ta andis mulle osa oma taskurahast, tegi olukorra väga eriliseks. Ma arvan, et kõige erilisem hetk oli see, kui mu ema seda kirja nägi. Ta hakkas kohe nutma, see oli ilus hetk,» rääkis Cairney.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles