Nii Võru kui Tartu püüavad omavahelises kohtumises võiduseeriat pikendada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Kuuest nädalavahetusel toimuvast naiste Balti liiga heitlusest vaid üks leiab aset Eestis, kui möödunud nädalal kaks võitu saavutanud Famila/Võru Võrkpalliklubi heitleb koduväljakul samuti heas hoos oleva koduse konkurendi Tartu Ülikool/Eedeniga. Laupäeval ja pühapäeval püüavad Leedus punktilisa Tallinna Ülikool ja TTÜ/Tradehouse, Kohila Võrkpalliklubi/E-Service tuleb väljakule vaid laupäeval.

Intrigeeriv duell saab laupäeval teoks Võrus, kus omavahel kohtuvad nelja kaotuse järel kahes viimases mängus väljakult võidukalt lahkunud Famila/Võru Võrkpalliklubi ja neljamängulist võiduseeriat pikendada üritav Tartu Ülikool/Eeden. Nimetatud naiskonnad on tänavusel hooajal juba kahel korral omavahel kohtunud, kui Eesti karikavõistluste mõlemas veerandfinaalmängus jäi 3:1 tulemusega peale Emajõelinna võistkond, kirjutas volley.ee.

Tiitlikaitsja ja ainsana kaotuseta jätkav Kohila Võrkpalliklubi/E-Service sõidab laupäeval külla lätlannade Jelgava/LU-le, Tallinna Ülikool Leedu võistkonnale Alytus Prekyba-Paramale ja TTÜ/Tradehouse Kaunase esindusele.

Pühapäeval vahetavad TLÜ ja TTÜ vastast - TLÜ kohtub võõrsil Kaunasega ja TTÜ samuti võõral väljakul Alytus Prekyba-Paramaga.

Kohila naiskond püsib kuuest mängust kogutud 17 punktiga esikohal ja Tartu Ülikool/Eeden 16 punktiga teisel kohal. TTÜ/Tradehouse'il on seitsmendana kirjas kaheksa, Famila/Võru Võrkpalliklubil üheksandana kuus ja Tallinna Ülikoolil kümnendana neli punkti. TTÜ-l ja TLÜ-l on seni peetud viis mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles