Video: fännid asusid Kreeka tippklubide mängu järel väljakul laamendama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pireuse Olympiacose fännid nädalavahetusel toimunud kohtumises tribüünidel rakette põletamas.
Pireuse Olympiacose fännid nädalavahetusel toimunud kohtumises tribüünidel rakette põletamas. Foto: SCANPIX

Kreeka jalgpallimeistrivõistlustel toimus nädalavahetusel keskne kohtumine, kui Pireuse Olympiacos alistas koduväljakul 2:1 suure rivaali Ateena Panathinaikose.

Kohtumise lõpuvile järel tormasid koheselt Olympiacose fännid väljakule ning Panathinaikose mängijate sõnul neid ka rünnati, kirjutab Canadian Press.

Panathinaikose ründaja Djiabril Cisse oli pärast mängu nii vihane, et teatas soovist Kreekast lahkuda. Cisse oli üks nendest mängijatest, kes enda sõnul fännide rünnaku alla jäi. «Sellest juba aitab. Olen langetanud otsuse. Teie (reporterid – toim.) peaksite olukorda ära kasutama, kuna need on minu viimased kuud Kreekas,» sõnas Cisse.

Tribüünidel tõmbasid fännid oma tegevusele tähelepanu juba kohtumise ajal. Kui Olympiacos lõi 20. minutil värava, siis süüdati tribüünidel nii palju rakette, et kohtunik oli sunnitud tugeva suitsu tõttu mängu peatama.

Olympiacos hoiab Kreeka liigas 60 punktiga liidrikohta, Panathinaikos on 50 silmaga teine.

Videot juhtunust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles