Flora tahab kogemusi ning palub vabandust Jürgensonilt ja Frolovilt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora president Pelle Pohlak tunnistab, et klubi pikaaegseid mängumehi tuleb kindlasti vääriliselt meeles pidada ja edaspidi tahetakse sellest joonest kindlalt kinni hoida.
FC Flora president Pelle Pohlak tunnistab, et klubi pikaaegseid mängumehi tuleb kindlasti vääriliselt meeles pidada ja edaspidi tahetakse sellest joonest kindlalt kinni hoida. Foto: Liis Treimann

Pärast koduse jalgpallihooaja lõppu tabas siinseid vutisõpru ootamatu uudis: nagu selgus, otsustas mullune meister FC Flora, et aasta teisel poolel peatreeneriks olnud Argo Arbeiter selles ametis ei jätka. Ometi suutis ju Arbeiter meeskonna august välja tuua ja eelviimase vooruni osaleti ka tiitliheitluses.

Flora otsusele otsa vaadates jäi mulje, et see tehti sisuliselt meistrivõistluste kahe viimase vooru pealt, kus viigistati 3:3 Sillamäe Kaleviga ja kaotati 1:2 FC Levadiale ning jäädi lõpuruudustikus meistrivõistlustel neljandaks. Ehk määravaks said justkui paar vastaste väravat.

«Vaatasime ikka kogu poolaasta protsesse. Otsus ei olnud tehtud ainult paari mängu tulemusele mõeldes. Arbeiter tekitas suvel meeskonnas emotsionaalse vabanemise, mida oli vaja,» kiitis Flora president Pelle Pohlak esmalt nüüdseks endist juhendajat. «Kõige suurem mure oli aga see, et mäng oli tasakaalust väljas. Probleeme oli kaitsemänguga. Olime seda juba varasemalt täheldanud. Usun, et Arbeiterist saab oma mängu tasakaalu ning tulevikus saab temast hea profimeeskonna treener.»

Flora president lükkas ümber spekulatsioonid, et uut treenerit asuti otsima, kuna nende visioon ei kattunud Arbeiteri omaga: «Kui saaksime asjadest täiesti erinevalt aru, siis me ei istuks uuesti koos maha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles