Varik ja Miil jätkavad MM-sarjas tippu pürgimist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarek Miil (vasakul) ja Kert Varik
Maarek Miil (vasakul) ja Kert Varik Foto: Eesti mootorrattaspordi föderatsioon

Külgkorvikrossi maailmameistrivõistlustel läinud hooaja viimasel etapil kuuenda koha saanud Kert Varik ja Maarek Miil on otsustanud MM-sarja ka uuel hooajal.

Uue hooaja eesmärk on meestel jõuda hooaja kokkuvõttes seitsme parema hulka. 2017. aastal on meeskonna lähenemine nende sõnul mitme kraadi võrra professionaalsem ning ka taustajõud on suuremad.

«Meeskonna tuumik on sama – sõitja, kaassõitja ja mehaanik,» ütles ekipaaži juht Varik. «Väga suur samm edasi on see, et meiega liitus mänedžerina Tiit Veskus, kes oli ka MMil pronksi saanud meeskonna Are Kaurit – Jürgen Jakk mänedžeriks. Lisaks võib nüüd öelda, et meie mootorratta raami autoriks tuleval hooajal on maailmatasemel insener Are Kaurit.»

2016. aasta hooaja kokkuvõttes olid Varik-Miil MM-sarja 17., kogudes kokku 107 punkti. Kaks etappi jäeti vahele, kuna Miil vigastas hooaja keskel kätt. 2017. aastal toimub külgkorvikrossi MM-sarjas 14 etappi, neist üks Eestis – 20. augustil Kiviõli Seikluskeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles