Korvpalli Balti liiga: TTÜ teenis napi kaotuse, Pärnu sai võidu lisaajal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ ja Pärnu omavahel koduses liigas mängimas, täna olid mõlemad meeskonnad võistlustules Balti liigas.
TTÜ ja Pärnu omavahel koduses liigas mängimas, täna olid mõlemad meeskonnad võistlustules Balti liigas. Foto: Madis Sinivee

Korvpalli Balti liigas olid täna võistlustules kaks Eesti meeskonda.

TTÜ meeskond külastas Jekabilsi ning avapoolaeg lõppes 47:47 viigiga. Kolmanda veerandaja lõpuks olid võõrustajad küll ees 75:64, kuid TTÜ suutis neljandal veerandajal vahe tagasi mängida, kuid võiduni paraku siiski ei jõutud, kui Jekabpils võitis mängu seisuga 90:87. Jekabpilsi parimana viskas 21 punkti Roberts Stumbris, TTÜ suurimaks skoorijaks oli 28 silmaga Joonas Järveläinen.

Pärnu Sadam võõrustas omakorda Balti liigas Baronsi tiimi. Avapoolaja järel oli Eesti klubi ees 40:39, kohtumise normaalaeg lõppes 73:73 viigiga ning lisaaja järel sai 88:82 võidu kirja Pärnu. 18 punkti viskasid võitjate poolt Saimon Sutt ja Vaidotas Volkus, Baronsi resultatiivseimaks oli 19 punktiga Tauras Jogela. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles