Rooney abikaasalt üritati raha välja pressida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coleen Rooney
Coleen Rooney Foto: SCANPIX

Inglismaa politsei avaldas, et kolm kurjategijat üritasid jalgpalliässa Wayne Rooney abikaasalt Coleenilt raha välja pressida.

Nimelt unustas Coleen Rooney mullu mais koos abikaasaga Black Eyed Peasi kontserti külastades oma fotoaparaadi Manchesteris MEN Arenale ning see sattus valedesse kätesse – kaameras olid põhiliselt pildid paari 14-kuusest pojast Kaist ja kurjategijad nõudsid Coleen Rooneylt viiekohalist summat, et neid pilte kuskil ei avaldataks, vahendab The Sun.

Pärast kontserti otsiti VIP-ala küll põhjalikult läbi, aga kaamerat üles ei leitud. Kuna Coleen Rooney väljapressimisele ei allunud, pakuti septembris mitmele Briti tabloidile kopsaka summa Rooneyde poja pilte, ajalehed aga teavitasid sellest politseid.

Politsei teatel vahistasid nad kaks meest ja ühe naise, kõik kolm on praeguseks kautsjoni vastu vabastatud, kuid uurimine jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles