WRC: Tänak oli üks meestest, kes langes Austraalia politsei raevu küüsi (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Austraalias.
Ott Tänak Austraalias. Foto: Timo Anis

WRC-sarja koduleht tegi ülevaate eelmisel nädalal toimunud Austraalia rallist ning vaatas otsa kõikide tippmeeste tegemistele. Pilk heideti loomulikult ka 7. kohaga lõpetanud Ott Tänakule, kelle lõpptulemusele said saatuslikuks reedel tehtud spinn ja politsei küüsi sattumine.

Tänak peatati reedesel võistluspäeval kohaliku politsei poolt, kui ta oli teel ühelt kiiruskatselt teisele. Kuna eestlane jäi seetõttu ka starti hiljaks, siis määrati talle võistluse korraldajate poolt 40-sekundiline ajaline karistus.

«Ott oli üks mitmest sõitjast, kes langes kohaliku politsei raevu küüsi, kui sõitjad olid reedel teel Coffs Harbouri rannaäärsetele aladele. See päädis ajalise karistusega, mis ei teinud talle kokkuvõttes midagi head,» kirjutas WRC koduleht.

«Tekkis segadus. Ma ei ületanud kiirust,» kommenteeris Tänak toona lühidalt juhtunut ralliraadiole.

Toonase vahejuhtumi järel küsis Postimees selgitust ka sealselt politseilt, kuid sai vastuseks, et juhtunu kohta nad täpsemat informatsiooni ei jaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles