Ragnar Klavani naaber liitus Liverpooliga tänu Kloppi huumorimeelele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georginio Wijnaldum
Georginio Wijnaldum Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Suvel Liverpooliga liitunud Georginio Wijnaldum avaldas, kuidas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ta Liverpooli meelitas.

Liverpoolis Ragnar Klavaniga samas majas elav Wijnaldum osteti suvel Newcastle’ist ligikaudu 25 miljoni naela eest. Samal ajal jahtis mängumeest ka Tottenhami jalgpalliklubi, kuid Hollandi koondislane Wijnaldum jõudis otsusele pärast Kloppiga kohtumist.

«Mul oli tegelikult mõlema klubi peatreeneriga hea vestlus. Kuid kohtumisel Jürgeniga saime koos naerda ning me ei rääkinud ainult jalgpallist. Teda huvitas ka minu eraelu ning see sobis mulle,» rääkis Wijnaldum.

Wijnaldum iseloomustas mõne sõnaga ka Kloppi, sõnades, et ta päriselt ka on sedavõrd emotsionaalne inimene, nagu väljaku kõrvalt telepildis näha on. «Ta on jalgpalli suhtes väga kirglik. Inimesed, kes teda mängu ajal näevad, võivad mõelda, et ta näitleb, aga ta ei näitle. Ta on samasugune ka treeningutel. Mulle see meeldib, sest see hoiab mind tervana. Ta annab endast kõik, et mänge võita,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles