Ronaldo võib päästa seksiskandaali kistud Berlusconi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karima El Mahroug ehk Ruby Rubacuori oli väidetavalt alaealine, kui ta Itaalia peaministrile Silvio Berlusconile intiimteenuseid müüs.
Karima El Mahroug ehk Ruby Rubacuori oli väidetavalt alaealine, kui ta Itaalia peaministrile Silvio Berlusconile intiimteenuseid müüs. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallur Cristiano Ronaldo võib osutuda seksiskandaali kistud Itaalia peaministri Silvio Berlusconi päästeingliks.

Nimelt tõstatas Berlusconile kuuluv Itaalia ajaleht «Il Giornale» skandaali puhkedes küsimuse, miks ei süüdistata teisi Berlusconile saatuslikuks saanud alaealise Karima el Mahrougi tantsijanimega Ruby Rubuacori armukesi. Nooruke neiu haaras kohe võimalusest ja rääkis ühele teisele väljaandele oma seiklustest Ronaldoga. El Mahrougi rääkis, et tutvus Ronaldoga mullu jaanuaris ühes Milano ööklubis ning portugallane teadis küll, et tüdruk on alaealine, kuid sellest hoolimata veetsid nad mitu kirgliku ööd. El Mahrougi väitel Ronaldo maksis seksuaalvahekorra eest.

Ronaldo aga lükkas kategooriliselt kõik El Mahrougi väited ümber.

«Sellised jutud on täielikult valed, ma ei tea ja pole kunagi selle noore naisega kohtunud. Olen praegu lihtsalt laimu ohver,» märkis Ronaldo. «Pealegi pole ma sellel ajal Milanos käinud ja sea saaks väga lihtsalt tõestada.»

Kui tehakse kindlaks, et Ronaldo seikluse mõtles El Mahrougi välja, kaotab neiu aga Itaalia kohtu silmis usaldusväärsuse ning Berlusconi võib puhtalt pääseda, kirjutab The First Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles