Briti meedia: Klavan tõuseb homseks Liverpooli algkoosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Inglismaal peetakse homme kaks jalgpalli liigakarika veerandfinaali ning väljakule on tulemas ka FC Liverpool. Liverpool kohtub koduväljakul Leeds Unitediga ning Briti meedia teatel on algkoosseisu kerkimas ka Ragnar Klavan.

Klavan käis algkoosseisus viimati Livepooli eest väljakul 25. oktoobril, kui liigakarika kaheksandikfinaalis alistati 2:1 Tottenham.

Osade ennustuste kohaselt alustab Klavan homme keskkaitses koos brasiillase Lucas Leivaga. Mõne teise ennustuse kohaselt võib Klopp tahta väljakule rohkem tavapäraseid põhikoosseisu mehi ning sellisel juhul alustaks Klavan keskkaitses koos Dejan Lovreniga ning Leiva alustaks mängu poolkaitsjana.

Teises teisipäevases veerandfinaalis kohtuvad Hull City ja Newcastle United. Kolmapäevastes liigakarika veerandfinaalides on vastamisi Londoni Arsenal – Southampton ning Manchester United – West Ham United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles