ERR järgmisi olümpiamänge ei näita (10)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. aasta taliolümpiat ja 2020. aasta suveolümpiat ERR ei näita
2018. aasta taliolümpiat ja 2020. aasta suveolümpiat ERR ei näita Foto: Sharifulin Valery/ITAR-TASS

Eesti Rahvusringhäälingu läbirääkimised 2018. ning 2020. aasta olümpiamängude ülekandeõiguste omandamiseks Eurospordi omanikfirmaga Discovery Communications on katkenud. 

Järgmise tali- ja suveolümpiamängude õiguste eest Discovery poolt küsitud 800 000 eurot ületab neljakordselt olümpiamängude teleõiguste senist maksumust ning ERR ei pea võimalikuks omapoolset pakkumist suurendada, kirjutab ERRi spordiportaal.

«ERRi ja Discovery nägemus olümpiamängude teleõiguste hinnast Eesti turul erineb ligikaudu poole miljoni euro ulatuses,» sõnas ERRi spordijuht Rivo Saarna. «Oleme esitanud Discoveryle kolm pakkumist, kuid Discovery poolt meile tagasisidet enam laekunud ei ole. Lisaks kukkusid hiljuti tähtajad tehniliste teenuste ja infrastruktuuri tellimiseks ja rendiks järgmiste taliolümpiamängude toimumispaigas PyeongChangi telekeskuses.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles