Kurvad uudised: Liverpooli võtmemängija sel aastal enam ei mängi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho viiakse kanderaamil väljakult minema.
Philippe Coutinho viiakse kanderaamil väljakult minema. Foto: Dave Howarth/AP

Liverpooli eest sel hooajal väga head mängu näidanud Brasiilia koondislane Philippe Coutinho sai nädalavahetusel peetud liigamängus Sunderlandiga vigastada ning peab väljaku kõrval olema kuus nädalat.

24-aastane Coutinho on sel hooajal Liverpooli särgis löönud 5 väravat ning andnud 5 väravasöötu. Ta on kujunenud Liverpooli kõige ohtlikumaks mängijaks ning kuulujuttude kohaselt jahib tema allkirja Hispaania hiid Barcelona. Mängus Sunderlandiga vahetati ta 34. minutil välja ning täna käis ta haiglas uuringutel. Uuringud näitasid, et Coutinho vigastas hüppeliigese sidemeid.

See aga tähendab, et Coutinho peab vahele jätma liigahooaja kõige mänguderohkema perioodi. Kui prognoosid tõele vastavad, saab jalgpallur taas platsile alles jaanuari alguses. Vahele peab ta jätma liigamängud Bournemouthi, West Hami, Middlesbrough, Evertoni, Stoke City, Manchester Cityga ja Sunderlandiga.

15. jaanuaril mängib Liverpool suure rivaali Manchester Unitediga ning selleks ajaks peaks ta juba mänguvormis olema.

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles