Uisumaratoonarid jäävad maratonideta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste tantsupeo korraldajad - Jõgeva folklooriselts Jõgevahe Pere. Pildil uisutavad seltsi esindajad Peipsil uisumaratonil.
Naiste tantsupeo korraldajad - Jõgeva folklooriselts Jõgevahe Pere. Pildil uisutavad seltsi esindajad Peipsil uisumaratonil. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kalevipoja Uisumaratoni korraldustoimkond teatas, et algselt laupäeval toimuma pidanud 2011 aasta IV Kalevipoja Uisumaraton Peipsil jäetakse ära kujunenud väga halbade jääolude tõttu.



Suurtele külmadele eelnenud sula tekitas mitmekihilise halva struktuuriga jää ranna lähedal ja vett täis 15-40 sm paksune lumekate kaldast kaugemal muutus külmadega nii kivikõvaks, et osutus võimatuks jäärada vajalikus pikkuses luua.

Laekunud osavõtumaksud makstakse tagasi. Kalevipoja Uisumaratoni Jõgevamaa korraldustoimkond teatab, et järgnevatel aastatel jätkame selle juba traditsiooniks saanud suurürituse korraldamist, anname sellest teada ja ootame Teie rohket osavõttu. Uute kohtumisteni, sest Kalevipoja teod elavad meie mõttes ja ettevõtmistes.

Seoses väga halbade jäätingimustega Pärnus, jääb ära ka homseks planeeritud Püha Loomaaia Pärnu Uisumaraton.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles