Ameerika kõrgliigas tehti ajalugu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toronto FC mängijad rõõmustamas.
Toronto FC mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide jalgpalli tippliiga MLS-i poolfinaalis alistas Toronto FC kaasmaalaste klubi Montreal Impacti, lunastades sellega pileti finaalmängule.

Toronto on oma klubi 10. hooajal kõigest ühe mängu kaugusel tähistamaks Põhja-Ameerika põhiliseks vutiliigaks peetava meistritiitli triumfi, kirjutas Soccernet.ee.

Eriti hullumeelseks teeb Toronto finaalipääsu aga asjaolu, mil moel ennast aasta olulisemaile mängule võideldi. Avamängu Montrealile skooriga 2:3 kaotanud Toronto jäi ka korduskohtumises koheselt kaotusseisu, kuid endise Sunderlandi mängija Jozy Altidore'i ning teiste abiga suudeti normaalaja lõpuks haarata 3:2 edu, mis aga mängu lisaajale viis.

Lisaaega domineeris täielikult aga juba koduvõistkond, lüües Impacti võrku kaks vastuseta väravat, kindlustades nii finaalipääsu, kus Kanada tiimi vastaseks astub Seattle Sounders.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles