Postimehe otsepilt: Kehra alistas karika poolfinaalis Tallase 17 väravaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel peetakse Põlvas käsipalli karikavõistluste finaalturniir. Meeste nelja parema meeskonna turniiril peetakse laupäeval poolfinaalid ja pühapäeval kohamängud. Esimeses poolfinaalis alistas Kehra ülikindlalt 34:17 Tallase meeskonna.

Tallas ja Kehra on sel hooajal meistriliigas kohtunud kaks korda ning eeldataval favoriidil Kehral on kirjas 28:20 ja 33:26 võidud.

Tallase peatreener Jüri Lepp, kes on olnud suure osa Kehra mängijate ning ka praeguse peatreeneri Indrek Lillsoo juhendaja, tõdes, et finaalikoht oleks tema praeguste hoolealuste jaoks tõeline ime.

«Meie eesmärk on finaalturniiril kolmanda kohta peale mängida,» sõnas Lepp ning selgitas, et loodetavasti madistavad teise poolfinaalpaari meeskonnad laupäeval nii veriselt, et pühapäeval on Tallasel emma-kummaga pisut lihtsam.

Lillsoo ei hakanud salgama, et Kehral vedas loosiga. «Siiski pean Tallast väga arvestatavaks vastaseks, kelle vastu tuleb korralikult pingutada. Kuna nädala sees meil meistriliigas kohtumist polnud, soovin laupäevases poolfinaalis kõigile meestele mänguaega anda.»

Lillsoo lisas, et Kehra selge eesmärk on karikakaitsmine ning seetõttu pole vahet, kes teisest poolfinaalist neile edu korral vastu tuleb.

Jüri Lepp pidas poolfinaalvastast Kehrat aga lausa finaalturniiri suursoosikuks. «Viimased meistriliiga voorud on näidanud, et tihtipeale hooaega väga teravalt alustav Serviti on detsembriks taas pisut ära vajunud. Viljandi vast Põlvale siiski vastu ei saa ja arvan, et Kehra mängib finaalis kodumeeskonnaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles