Sprinterite treener: seekord peab õnn meie poolel olema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bjørn Kristiansen
Bjørn Kristiansen Foto: Raigo Pajula

Eesti sprindikoondise norralasest treener Björn Kristiansen avaldas eile pärast viimast treeningut enne Holmenkolleni MMi, et eestlaste vormi tipp olevat seekord suurepäraselt ajastatud.

«Eesmärgiks on ikka see, et üks meestest finaali jõuaks. Loodame, et kõikidel õnnestub ka kvalifikatsioonist edasi saada,» rääkis Kristiansen ja lisas:  «Loomulikult on selleks vaja palju õnne. Aga õnn peaks lõpuks ometi meie poolel olema. Oleme nii palju ebaõnne tõttu kaotanud, et seekord peab olukord vastupidine olema!»

Holmenkolleni MMi vabatehnikasprindis asuvad võistlustulle Peeter Kümmel, Kein Einaste, Timo Simonlatser ja Anti Saarepuu. Naistest teevad kaasa Kaija Udras, Triin Ojaste ja Piret Pormeister.

Kümmeli sõnul on tema enesetunne hea ning rada eestlastele sobiv. «Siin on vaja taktikaliselt hästi sõita. See on targa sportlase rada. Tuleb vaadata, kuidas jõudu jaotada,» sõnas Kümmel.

Sprindi kvalifikatsioon algab täna kell 14.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles