Juhkami kogus liidrite duellis 19 punkti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (nr 6) Eesti koondise särgis.
Martti Juhkami (nr 6) Eesti koondise särgis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile kohtusid Austria võrkpalli kõrgliigas Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob ja Innsbrucki Hypo Tirol, kes mõlemad olid senistes mängudes suutnud kaotusekibedust vältida. Suurimate rivaalide duellis jäi lõpuks peale Eesti koondislaste Martti Juhkami ja Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, jätkates ainsana kaotuseta.

Võõrsil peetud vastasseisus avageimi kaotanud Tirol kolmes järgnevas ennast üle mängida ei lubanud, kui lõpuvile ajal särasid tablool külaliste 3:1 (-21, 29, 25, 21) võidunumbrid. Kogu kohtumise kaasa teinud Martti Juhkami realiseeris 29-st rünnakust 11 (38%). Viie pallinguässaga mängu parimaks servijaks tõusnud Juhkami lisas Tiroli edusse ka kolm blokipunkti. Kahes esimeses geimis algkoosseisus väljakule tulnud Renee Teppan oli hädas rünnakute realiseerimisega, kui kümnest üritusest vaid kaks (20%) lõppesid punktivõiduga. Lisa ei tulnud ka pallingul ega blokis. 22 punktiga oli üleplatsimängija Teppani asendaja Jan Krol, kirjutas volley.ee.

Turniiritabelis teiseks tõusnud Innsbrucki meeskond on kaheksast mängust kogunud maksimaalsed 24 punkti. Aich/Dobil on parimana koos 27 silma, kuid seda kahe enampeetud mängu juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles