Rapla naiskond alistas põneva lõpuga mängus Tallinna Ülikooli

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Naiste Eesti-Läti Ühisliiga tänases keskses mängus kohtusid Eesti tippnaiskonnad - tiitlikaitsja FCR Media/Rapla KK ja Tallinna Ülikool. Tänavuses esimeses vastasseisus jäi peale Rapla esindus 80:85.

Terve mängu eduseisus olnud Rapla naiskond hakkas teisel poolajal edumaad kaotama ning kui kolmandal veerandil kahanes nende edu paaril korral neljale silmale, siis viimase veerandi keskel jõudis TLÜ päris kannule. 8.22 enne lõppu tõi Laina Mesila-Kaarmanni vise tabloole Rapla edu 70:57. Trine Kasemägi (7p) ja Samantha MacKay punktidest oli aga vahe peagi Raplale vaid 70:66, mängida jäi alla viie minuti.

MacKay viis 1.38 enne lõppu TLÜ kaugviskest ette 78:76, pool minutit hilem Mesila viigistas - 78:78. Viimasele minutile mindigi viigiseisult. Kasemägi viis kohe TLÜ ette 80:78. Mängida jäi 46 sekundit kui Mesila viigistas 80:80 ning viis vabaviskest ka Rapla ette 80:81.

Järgmisel rünnakul TLÜ poolel ebaõnnestus viskel emsalt Ege-Ly Viirmaa, seejärel Trine Kasemägi, Francisca Donders sai viimaks Rapla kasuks laua. Talle tehti ka viga ning 19 sekundit enne lõppu tabas ta mõlemad vabavisked, tuues tabloole seisu 80:83. Sedakorda ei tabanud MacKay ning 6 sekundit enne lõppu seisis vabaviskejoonel eksimatult Darja Lipanskaja - nii lõppes mäng 80:85 Rapla kasuks.

Võitjate poolt viskas Donders 21 silma, TLÜ parimana sai 26 silma kirja McKay.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles