Sportlased kingivad homme hea ja tugeva vere

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Pm
Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus koostöös Eesti Olümpiakomiteega korraldab homme doonoripäeva, mille raames koos kõikide soovijatega loovutavad verd ka tuntud Eesti sportlased.

Verekeskus ning Eesti Olümpiakomitee ootavad doonoreid Tallinna Inglise Kolledži spordihoones 9. oktoobril kell 11.00-16.00. Doonoripäevale on oodatud kõik terved ja abivalmid Tallinna elanikud ning ürituse eesmärgiks on propageerida doonorlust ja sporti kui tervisliku eluviisi osa.

Doonoripäeval osalevad tuntud Eesti sportlased, kes positiivset eeskuju näidates ka verd loovutavad.

«Doonorlus on õilis ja omakasupüüdmatu viis abivajajaid toetada. Olen uhke meie spordikuulsuste üle, kes siin isiklikku eeskuju annavad,» ütles Eesti Olümpiakomitee president Mart Siimann.

Üritusest võtavad osa olümpiavõitjad Erki Nool ja Viljar Loor, olümpiamängude medaliomanik Toomas Tõniste, vehkleja Nikolai Novosjolov, odaviskaja Risto Mätas ning seitsmevõistleja Kaie Kand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles