Veenva võidu saanud Kehra peatreener: pidime lihtsalt kannatama

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra võistkonna mängijad.
Kehra võistkonna mängijad. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli karikavõistluste esimene finalist on karikakaitsja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas Põlvas Mesikäpa Hallis toimuval finaalturniiril HC Tallase 34:17 (16:8).

Kehra peatreener Indrek Lillsoo ütles kohtumise järel, et Tallas suutis mängu esimesel veerandtunnil oma taktikast kinni pidada ning mängutempo madalana hoida, kuid õnneks tema hoolealused ei murdunud.

«Meil oli selles mängus vaja lihtsalt kannatada. Meie kõige suurem pluss oli distsipliin. Suutsime kõik 60 minutit plaani järgi mängida ja ei läinud ka suures eduseisus lohakaks,» lisas Lillsoo.

Ka Tallase loots Jüri Lepp tundis heameelt, et meistriliiga debütant suutis vähemalt kolmandiku kohtumisest karikakaitsjaga sammu pidada. «Kui Kehra vahe sisse tegi, siis keskendusime sellele, et kõigile mänguaega anda. Homme üritame pronksimängust maksimumi võtta.»

Väga ühtlaselt skoori teinud Kehra edukaimad olid Dmytro Yankovskyi ja Marko Slastinovski 6 tabamusega. Kaspar Lees ja Mikita Yermashevich lisasid 5 väravat. Tallase kasuks viskasid Johhanes Treimanis ja Rainer Kelk 3 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles