Eestlaste suur panus viis Tiroli järjekordse võiduni

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9)
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9) Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Austria võrkpalli kõrgliigas võidult võidule sammuv Innsbrucki Hypo Tirol jätkab üheksa mängu järel kaotuseta, saavutades viimatitoimunud vastasseisus kindla võidu. Eesti koondislased Martti Juhkami ja Renee Teppan olid koduklubi resultatiivseimad. 

Võõrsil peetud mängus tabeli viimase Ried im Innkreisiga tiitlikaitsja Tirol ennast üllatada ei lubanud, kui kolmes geimis loovutati vastasele vaid 13, 16 ja 20 punkti. Rünnakul 60-protsendilise efektiivsusega tegutsenud ja 23 punkti kogunud Renee Teppan lisas võitjatele lisaks 18 rünnakupunktile ka ühe blokipunkti ja neli pallinguässa. Koondisekaaslane Martti Juhkami panustas võitu kaheksa rünnaku- (50%) ja kolm pallingupunkti. Innsbrucki meeskonna poolel keegi eestlastest rohkem punkte ei kogunud, vahendas volley.ee.

Turniiritabelis teisena jätkav Innsbrucki esindus on üheksast mängust kogunud maksimaalsed 27 punkti. Suurimal rivaalil Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobi on parimana koos 30 silma, kuid seda kahe enampeetud mängu juures. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles