Taaramäe kodumeeskonna koosseis vahetus suurel määral

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katjuša tiimi ratturid.
Katjuša tiimi ratturid. Foto: NASEEM ZEITOON/Scanpix

Hispaanias Benidormis peetud Rein Taaramäe koduklubi Katjuša-Alpecini esitlusel märkis uus mänedžer José Azevedo, et kahe hooaja vahel on meeskonna ratturite koosseis vahetunud 40 protsenti.

«Asjad on hakanud koos toimima kiiremini, kui oskasin arvata. Eriti puudutab see uusi liikmeid,» lausus Azevedo. «Lisaks uutele ratturitele on toimunud muudatusi ka taustajõudude hulgas. Läheb aega enne, kui kõik hakkavad asjadest ühtmoodi aru saama. Kuid pärast esimest, oktoobris Itaalias peetud lühilaagrit olin koju minnes väga rahul sellega, mida nägin. Nelja päeva jooksul tekkis inimeste vahel hea keemia. Atmosfäär ja vaimsus on meeskonnas väga head,» vahendas rattauudised.ee.

Lõppenud hooajal teenis Katjuša-Alpecin 25 võitu ja 40 poodiumikohta. Eesmärgid pole väiksemad ka tuleval aastal. Giro d’Italial ja Vueltal on tiimi liider Ilnur Zakarin. Düsseldorfis algaval Tour de France’il loodab avaetapi, individuaalse eraldistardi võita kodupubliku ees võistlev Tony Martin, kes on temposõidu valitsev maailmameister. Martin keskendub veel Ronde van Vlaanderenile ja Pariis-Roubaix’le. Alexander Kristoff üritab mõne võidu kätte saada kevadistel klassikutel.

Katjuša-Alpecini rivistusse kuulub rattureid 14 erinevast riigist: Austriast, Belgiast, Colombiast, Horvaatiast, Taanist, Eestist, Saksamaalt, Hollandist, Norrast, Portugalist, Venemaalt, Sloveeniast, Hispaaniast ja Šveitsist.

Katjuša-Alpecini koosseis: Maksim Belkov, Jenthe Biermans, Sven Erik Bystrøm, José Gonçalves, Marco Haller, Reto Hollenstein, Robert Kišerlovski, Pavel Kotšetkov, Alexander Kristoff, Vjatšeslav Kuznetsov, Maurits Lammertink, Alberto Losada, Tiago Machado, Matvei Mamõkin, Tony Martin, Marco Mathis, Michael Mørkøv, Baptiste Planckaert, Nils Politt, Jhonatan Restrepo, Simon Špilak, Rein Taaramäe, Angel Vicioso, Mads Würtz Schmidt, Rick Zabel ja Ilnur Zakarin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles