Naiste koondislased välismaal: Laari koduklubi teenis esimese punkti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Laar.
Getter Laar. Foto: Lembit Peegel

Eesti jalgpalli naistekoondislased pidasid nädalavahetusel välismaal taas mitmeid mänge.

Getter Laar ja FC Metz teenisid Prantsusmaa kõrgliigas viigi ning said tabelisse kirja oma esimese punkti. Soyaux avas kohtumise skoori juba 12. minutil tänu Pamela Babinga tabamusele. Metz suutis sellele vastata ning kohtumise lisaminutitel lõi nende eest viigivärava Simone Gomes Jatoba, tuues neile viigipunkti. Laar kaitses Metzi väravat kuuendat korda järjest terve kohtumise. Metz asub endiselt tabeli viimasel real ning koht eespool olevast Albi naiskonnast jäädakse maha 2 punktiga.

Kirkop Unitedi ja Liis Pello vastasteks Malta kõrgliigas oli tabeli teine naiskond Hibernians, kes saavutas kindla võidu. Poolajapausile minnes oli Kirkopi poolt vaadatuna mänguseisuks 1:4. Teine poolaeg jätkus Hiberniansi domineerimisel, kes lõi veel neli väravat ning Kirkop suutis sellele vastata vaid ühega, mis tähendas, et mängu lõppseisuks jäi 8:2. Pello mängis 90 minutit. Kaheksa vooruga on Kirkop teeninud üheksa punkti ning asub sellega neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles