Ilma puhkuseta mänginud Teodosic hakkab lagunema ja vajab pausi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall Kalev/Cramo - CSKA. Miloš Teodosic.
Korvpall Kalev/Cramo - CSKA. Miloš Teodosic. Foto: Tairo Lutter

Serbia korvpallikoondise ja Moskva CSKA mängujuht Miloš Teodosic võib platsile naasta alles 2017. aastal, sest suur koormus ja tihe graafik on pallivõluri lihtsalt ära lõhkunud.

Serbia portaali Mondo andmetel on Teodosici säärelihases väike rebend ja lisaks annavad tunda ka vanad vigastused. CSKA oli plaanis Teodosicile algselt puhkust anda üheks nädalaks, aga suure tõenäosusega kujuneb see periood palju pikemaks.

Teodosic on täiskoormusel mänginud alates 2015. aasta EM-finaalturniirist - EMile tuli kohe otsa pikk Euroliiga ja VTB Ühisliiga hooaeg (CSKA võitis mõlemad), siis aitas Teodosic Serbial pääseda edasi Rio olümpiakvalifikatsiooniturniirilt ning seejärel tulid olümpiamängud (Serbia pääses finaali). Et CSKA teine suur staar, Nando de Colo, sai novembri keskel vigastada, on Teodosici koormus veelgi tõusnud.

Euroliigas on tema keskmised näitajad 18,7 punkti ja 8,2 resultatiivset söötu, Ühisliigas on vastavad näitajad 12,8 ja 6,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles