Kungla veerandfinaali kaotusest: meie hambad Tšehhile peale ei hakanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihokikoondise treening Riias. Peatreener Argo Kungla (vasakul) jälgib meeskonna treeningut.
Eesti saalihokikoondise treening Riias. Peatreener Argo Kungla (vasakul) jälgib meeskonna treeningut. Foto: Tairo Lutter

Eesti saalihokikoondis kaotas täna MMi veerandfinaalis 2:8 Tšehhile. Eesti koondise peatreeneri Argo Kungla sõnul sai määravaks tasemevahe.

«Maailma esimesed neli on taseme võrra kõrgemal. Meie hambad neile peale ei hakanud. Teadsime, et teisel kolmandikul üritavad nad sotid selgeks teha. Perioodi lõpp vajuski meil ära. Kui aus olla, siis ega meil väga suurt võimalust ei olnudki,» sõnas Kungla.

Eesti koondise mängija Andreas Wöiduma peab Tšehhit maailma üheks parimaks. «Järgisime esimesel perioodil mänguplaani, kuid siis hakkasime vigu tegema. Nii juhtub, kui mängid tippmeeskonna vastu. Proovisime neid endast välja ajada. Kahjuks võtsin ise ebavajaliku karistuse ning sel hetkel said nad meilt eest ära,» tõdes Wöidma.

Eesti mängib järgmisena laupäeval kell 10, vastaseks tuleb Soome - Taani veerandfinaali kaotaja. Kui laupäev võidetakse, mängitakse pühapäeval kell 12 viienda koha peale, kui kaotatakse, siis tuleb pühapäeval kell 9 mängida seitsmendale kohale.

Tõenäoliselt mängitakse laupäeval just Taaniga. «Taani on väga-väga ohtlik võistkond. Täiesti meie tasemel ning nad tõestasid võiduga Läti üle, et neid ei saa alahinnata. Me ei alahinda neid, sest teame, et milline mäng nende vastu tuleb. See, kes mängib distsiplineeritumalt, mängib ka viienda koha peale. Võimalused on mõlemal võrdsed,» sõnas Kungla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles