Eestlaste nürid hambad Tšehhit ei murdnud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IFF/WC2016

Eesti saalihokikoondis kaotas eile MMi veerandfinaalis 2:8 Tšehhile. Paljulubava avakolmandiku järel sai taaskord Eesti koondise komistuskiviks teine kolmandik. «Pettumus. Paari tunni pärast enam nii hull vast ei ole, sest eks kõik said aru, et vastased olid taseme võrra tugevamad. Meie hambad neile peale ei hakanud,» kirjeldas saalihokikoondise peatreener Argo Kungla riietusruumis valitsenud õhkkonda.

Kui alagrupimängudes Šveitsi ja Soomega langes Eesti teise kolmandiku algul, siis Tšehhi vastu lagunes mäng teise perioodi lõpus. Peatreener Kungla sõnul polnud asi füüsises, vaid puhtas klassivahes. «Teadsime, et nad tahavad teisel kolmandikul sotid selgeks teha. Nad karistasid meie vead kohe ära. Kindlasti ei olnud asi füüsises, vaid maailma esimesed neli meeskonda on jätkuvalt teistest astme võrra kõrgemal,» teatas Kungla.

Eesti koondise mängija Andreas Wöiduma raputab endale tuhka pähe, sest teenis teise perioodi keskel kaheminutilise karistuse. «Järgisime esimesel perioodil mänguplaani, kuid siis hakkasime vigu tegema. Nii juhtub, kui mängid tippmeeskonna vastu. Proovisime neid endast välja ajada. Kahjuks võtsin ise ebavajaliku karistuse ning sel hetkel said nad meilt eest ära,» tõdes Wöidma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles