NBAs vahetasid mitmed klubid mängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baron Davis vahetati Los Angeles Clippersist liiga kõige kehvema võiduprotsendiga meeskond Cleveland Cavaliersi.
Baron Davis vahetati Los Angeles Clippersist liiga kõige kehvema võiduprotsendiga meeskond Cleveland Cavaliersi. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai neljapäeval läbi mängijate vahetamise tähtaeg ning enne seda tehti mitmeid olulisi tehinguid.

Viimastel minutitel tegid vahetustehingu Boston Celtics ja Oklahoma City Thunder. Oklahomaga liitusid selle tehingu tulemusena Kendrick Perkins ja Nate Robinson. Vastupidise teekonna võtsid ette Jeff Green ja Nenad Kristic, kirjutab Huffington Post.

Lisaks vahetas Boston Luke Harangody ja Semih Erdani Cleveland Cavaliersi. Selle eest sai Boston vastutasuks drafti teise ringi valiku.

Ühe tehingu tegi veel ka Thunder, kes saatis D. J. White’i ja Mo Petersoni Charlotte Bobcatsi ja selle eest saadi vastu Nazr Mohammed.

Senine Houston Rocketsi mängumees Shane Battier vahetati Memphisesse ning selle eest sai Rockets vastu Hasheem Thabeeti ja drafti esimese ringi valiku. Lisaks saatis Houstoni klubi Aaron Brooksi Phoenix Sunsi ja tema eest saadi vastu Goran Dragic ja veel üks drafti esimese ringi valik.

Portland Trail Blazers hankis endale Charlotte’ist Gerald Wallace’i ning tema eest anti vastu kaks drafti esimese ringi valikut ning Joel Przybilla ja Dante Cunningham.

Los Angeles Clippers vahetas mängujuhi Baron Davise Cleveland Cavaliersi, lisaks sai Cavaliers ühe drafti esimese ringi valiku. Clippers sai tehingu tulemusena endale Mo Williamsi ja Jamario Mooni.

Selle nädala suurimaks uudiseks oli kindlasti Carmelo Anthony vahetamine Denver Nuggetsist New York Knicksi. Suurt vastukaja leidis ka Deron Williamsi siirdumine Utah Jazzist New Jersey Netsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles