Eesti jalgpallikoondis kohtub Tallinnas Baskimaa koondisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis
Eesti jalgpallikoondis Foto: Priit Simson

Eesti jalgpallikoondis kohtub kolmapäeval, 25. mail kell 21.45 Tallinnas A. Le Coq Arenal peetavas sõpruskohtumises tugeva Baskimaa koondisega, kelle koosseisu kuulub mitu Hispaaniaga maailmameistriks tulnud mängijat ning sealse kõrgliiga pallurit.

Baskimaa koosseisu kuuluvad teiste seas Hispaania koondise ja Real Madridi poolkaitsja Xabi Alonso, Hispaaniaga maailmameistriks tulnud Bilbao Athleticu ründaja Fernando Llorente ja poolkaitsja Javi Martinez. Lisaks veel mitmed tuntud Hispaania kõrgliiga mängijad Bilbao Athleticu, Real Sociedadi ja Osasuna rivistusest.

2006. aastal sai Baskimaa koondis 4:0 jagu Serbiast, mullu alistati Venezuela 3:1. Varasemalt on võidetud ka näiteks Uruguayd, Venemaad, Ghanat, Marokot, Nigeeriat, Iirimaad ja Bulgaariat.

Eesti kohtus Baskimaa koondisega 1996. aasta 26. detsembril Bilbaos, kus võõrustajad said 3:0 võidu.

Eesti koondise järgmine maavõistlus toimub 25. märtsil kell 19 A. Le Coq Arenal, kui kohtutakse kahekordse maailmameistri Uruguayga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles