Saara Orav sai Orange Bowlil paarismängus turniirivõidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav.
Saara Orav. Foto: Erakogu

Mainekas noorte tenniseturniir Orange Bowl sai eestlaste jaoks selleks nädalaks läbi.  Juunioride kõige mainekamalt turniirilt sai apelsinivaagna Saara Orav, kes võitis kuni 16-aastaste konkurentsis paarismängus esikoha. Kuni 18-aastaste seas piirdus Kenneth Raisma üksikmängus ja koos Kristjan Tammega paarismängus veerandfinaaliga.

Raisma alistas kaheksa hulka jõudmiseks 15-aastase Seon Yong Hani Koreast, 17-aastase argentiinlase Francisco Bastiase ja 16-aastase serblase Marko Miladinovici. Eilses veerandfinaalis oli 18aastase Raisma vastaseks teise paigutusega 17-aastane Yibing Wu Hiinast ja kahjuks tuli vastu võtta kaotus 3:6, 0:6.

Esimest setti alustas Raisma hästi, läks 2:0 juhtima, kuid siis loovutas oma servi ja seis oli viigis. Vastasel õnnestus veelkord murda ja 4:2 ette minna. Järgmises geimis oli Raismal kasutada kaks murdepalli, kuid neid ei õnnestunud realiseerida.

Teises setis asus Wu 3:0 juhtima. «Sellisel seisul ei suutnud Kenneth enam oma parimat tennist näidata ja kaotas seti kiirelt,» kommenteeris treener Andres Kuhi. «Vastane oli muidugi väga füüsiline ja lõi õnnestunud lööke väga rasketest positsioonidest. Ta mängis peaaegu veatult,» nentis Kuhi.

Ka paarismängus piirdusid Tamm ja Raisma veerandfinaaliga. Esimeses ringis võitsid nad viienda paigutusega paari Liam Caruana (ITA) / Alberto Lim (PHI) ning teises ringis USA paari Lukas Greif / Axel Nefve. Veerandfinaalis olid nad vastamisi esimese paigutusega paariga Miomir Kecmanovic (SRB) / Benjamin Sigouin (CAN) ja mäng lõppes eestlaste 4:6, 3:6 kaotusega.

Eestlaste rõõmuks sai eile võidu Saara Orav. Kui nädal tagasi jõudis ta Eddie Herri turniiril paarismängus finaali, kuid kaotas, siis seekord sai ta kirja turniirivõidu. Kuni 16-aastaste tütarlaste konkurentsis võitsid Orav ja itaallanna Isabella Tcherkes Zade paarismängu finaalis 16-aastaseid ameeriklannasid Anna Brylini ja Amber O’Delli 7:6 (1), 6:3.

Järgmisel nädalal algavad Orange Bowlil nooremate vanuserühmade võistlused, millest võtavad taas osa ka Eesti tennisistid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles