Kümmeli pisipoeg juba suusatab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel
Peeter Kümmel Foto: Priit Simson

Suusatamise maailmameistrivõistlustel sprindis suurepäraselt esinenud Peeter Kümmeli kolmeaastase pisipoja Simeoni lemmiktegevuseks on – üllatus-üllatus – suusatamine! «Otepääl elame staadioni kõrval ja kohe kui võimalust on, tahab poeg suusatama minna,» muigas Kümmel.


«Kas ma tahaksin, et temast samuti suusataja saaks? Minul pole siin tegelikult midagi tahta. Ega tagasi ei saa kedagi hoida. Kui poiss ise tahab, siis miks mitte? Tore oleks, kui ta vähemalt noore mehena sporti teeks. Aga kuna ta suusatamise keskel üles kasvab, siis ilmselt nii lähebki,» lisas Kümmel.

Kümmel ise mängib hobina ka jalgpalli ning esindab võimaluse korral jalgpalliklubi FC Otepää. Samasse meeskonda kuuluvad ka näiteks Aivar Rehemaa, Vahur Teppan ja Kein Einaste.

«Varem käisin rohkem mängimas. Nüüd vähem. Vigastuste oht ja muud takistused teevad oma töö,» nentis Kümmel, kes tegutseb meeskonnas äärekaitsjana. 2005. aasta hooajast alates on Kümmel klubi eest löönud kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles