Uus aasta, sama loosiratas: Bayern ja Arsenal jälle vastamisi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayern ja Arsenal on saanud viimastel aastatel Meistrite liigas teineteiselt mõõtu võtta küll ja veel.
Bayern ja Arsenal on saanud viimastel aastatel Meistrite liigas teineteiselt mõõtu võtta küll ja veel. Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

JALGPALL. Meistrite liiga kaheksandikfinaalpaaride loosimine on viimastel aastatel kaotanud igasuguse mõtte – niikuinii lähevad vastamisi Müncheni Bayern ja Londoni Arsenal ning Barcelona ja Paris Saint-Germain. Täpselt nii juhtus ka tänavu.

Mõistagi on avalõigus peidus tubli annus irooniat, kuid teisalt – hakka või uskuma. Viimase viie hooaja jooksul kohtuvad Arsenal ja Bayern Meistrite liigas juba neljandat korda, seejuures on senisest kolmest vastasseisust kaks aset leidnud just kaheksandikfinaalis. Neli aastat tagasi võitis Bayern kahe mängu kokkuvõttes tänu paremale väravate vahele, aasta hiljem oldi brittidest üle aga koondskooriga 3:1. Mullu kohtuti alagrupiturniiril ja Arsenal võitis kodus 2:0, ent kaotas võõrsil 1:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles