Jalgpallitähe aus ülestunnistus: kulutasin raha autodele, kelladele ja võltssõpradele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Prince Boateng koos abikaasa Melissa Sattaga.
Kevin Prince Boateng koos abikaasa Melissa Sattaga. Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Scanpix

Paljud jalgpallitähed on rääkinud, et kuulsusega on raske toime tulla. Viimati rääkis oma kogemustest 29-aastane endine AC Milani tähtmängija Kevin Prince Boateng. Boatengi sõnul oli tal kuulsusekoormat raske kanda ja nii kulutas ta lihtsalt raha, mida ta oli raske tööga teeninud.

Saksamaal sündinud, kuid rahvusvahelisel tasemel Ghana koondist esindanud Boateng mängib praegu Hispaania kõrgliigas Las Palmase ridades ning on enda sõnul suutnud kuulsusekoormaga harjuda.

«Minu jaoks oli olukord sisuliselt võimatu. Oli harjumatu kohaneda olukorraga, kus sul oli raha nii palju, et osta võis sisuliselt kõike,» rääkis Boateng ajalehele Marca.

«Vahepeal kulutasin raha sellise hooga, et kahe aastaga suutsin kõik oma säästud raisata autode, kellade, jalanõude, ööklubide külastamise ja võltssõprade peale,» meenutas ta. «Vaesest linnaosast pärit mehe jaoks oli see ohtlik, kuna noorena ei olnud mul üldse raha.»

Boateng usub, et tänu toonastele vigadele on ta nüüd parem inimene. «Elus on oluline eristada halba ja head. Tänu tehtud vigadele olen ma loodetavasti nüüd parem inimene,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles