Kalle Klandorf oli lahkumismängus lähedal Kalev/Cramo üllatamisele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalev peatreener Kalle Klandorf.
TLÜ/Kalev peatreener Kalle Klandorf. Foto: Liis Treimann

TLÜ/Kalev püsis Haapsalus peetud Eesti korvpalli meistriliiga kohtumises tiitlikaitsja Kalev/Cramo vastu mängus viimase pooleteise minutini, aga võttis lõpuks vastu 64:74 kaotuse. Viimast korda juhendas TLÜ/Kalevit peatreenerina Kalle Klandorf, alates 2017. aastast võtab ohjad enda kätte senine abitreener Raido Roos.

Suurem osa viimast veerandaega mängiti punkt-punktis ja veel poolteist minutit enne lõppu oli TLÜ/Kalevi kaotusseis 64:67. Kohtumise saatuse otsustasid Vitali Ljutõtši efektne pealtpanek ja Rain Veidemani tabav kaugvise.

Veideman kerkis 17 punktiga ka Demonte Harperita mänginud Kalev/Cramo resultatiivseimaks, temalt ka üheksa lauapalli. TLÜ/Kalevile tõi Kaido Saks 15 punkti.

Kalev/Cramo tõusis turniiritabelis 11 võidu ja kolme kaotusega teiseks, TLÜ/Kalev on kahe võidu ja 11 kaotusega eelviimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles