Galerii: Klavan ja Liverpool tõusid kindla võiduga teisele kohale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas võitis Ragnar Klavani tööandja Liverpool võõral väljakul 3:0 Middlesbrough’ meeskonda. Võiduga kerkiti liigatabelis mööda Londoni Arsenalist ja nüüd hoitakse 34 punktiga teist kohta. Klavan kuulus täna Liverpool algkoosseisu ja tegi kaasa terve kohtumise. Eestlase keskkaitsepartner oli täna horvaat Dejan Lovren. Tavapäraselt Liverpooli algkoosseisu kuuluv Joel Matip jäi vigastuse tõttu mängust eemale.

Liverpool läks mängu juhtima 29. minutil, kui täpne oli Adam Lallana. 60. minutil andis Lallana täpse söödu Divock Origile, kes palli ilma probleemideta väravasse lükkas. Kaheksa minutit hiljem lõi Lallana oma teise värava.

Klavan ja Lovren näitasid mõlemad kindlat mängu, kuid peab tunnistama, et Middlesbrough’ ründeliini neile liiga palju survet peale ei pannudki. Klavan jagas sööte 94 protsendise täpsusega ja blokeeris ühe vastaste pealelöögi. Kõik kolm eestlase triblingut lõppesid edukalt. Liverpooli ametlik Twitteri kanal tõi välja neli meest, kelle hulgast fännid mängu parima valivad. Need mängijad on Lallana, Origi, Klavan ja Sadio Mane.

19. detsembril kohtub Liverpool võõral väljakul linnarivaali Evertoniga.

Tänased tulemused:

Middlesbrough – Liverpool 0:3

Sunderland – Chelsea 0:1

West Ham – Burnley 1:0

Crystal Palace – Man United 1:2

Man City – Watford 2:0

Stoke City – Southampton 0:0

Tottenham – Hull City 3:0

West Brom – Swansea 3:1

Tabeli tipp:

1. Chelsea 40 punkti

2. Liverpool 34

3. Arsenal 34

4. Man City 33

5. Tottenham 30

6. Man United 27

7. West Bromwich 23

8. Everton 23

Tagasi üles