Kas Tatjana ja Jüri Jaanson pääsevad koos riigikokku?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana (vasakul) ja Jüri Jaanson.
Tatjana (vasakul) ja Jüri Jaanson. Foto: Peeter Langovits

Kolleegid ja sõbrad hindavad tippspordist loobunud ja poliitikasse sukeldunud endist sõudjat Jüri Jaansonit kui haruldaselt intelligentset inimest, keda iseloomustavad tohutu sihikindlus, tahtejõud, keskendumisvõime, enese halastamatu piitsutamine ja vaimne tugevus.

«Nii nagu tippspordis, nii ka poliitikas ei ole oluline mitte osavõtt, vaid tulemus. Riigikokku kandideerimine annab võimaluse muuta kogu Eesti elu paremaks,» ütles Jaanson ajakirjale Reformikiri.

«Kui parlamenti valituks osutun, tahan teha sama kõvasti tööd, kui tegin spordimaailmas. Mulle on lähedasemad sotsiaalvaldkond, sealhulgas puuetega inimesed, haridusteemad ja sport. Soovin poliitikas nende aladega tegeleda,» lisas ta.

Miks pärnakas Jaanson ei kandideeri kodukandis? «Minu valik on Reformierakond. Jään ikka Pärnu patrioodiks, kuid tegin otsuse kandideerida üsna hiljuti ja Pärnus oli meeskond suurel määral juba koos. Kandideerin Harju- ja Raplamaal. Minust poleks ka härrasmehelik pakkuda konkurentsi oma abikaasale Tatjanale, kes kandideerib Pärnumaalt riigikokku sotside nimekirjas,» selgitas Jaanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles