Valgas võivad pead lendama hakata, Raplal uus sihtmärk

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka/Maks&Mooritsa peatreener Juris Umbraško.
Valga-Valka/Maks&Mooritsa peatreener Juris Umbraško. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

KORVPALL. Mitmed Eesti meistriliiga klubid võtavad jõulupühade tõttu tekkivat pausi õnnistusena, sest olemasolevate pallurite vigastusi saab lappida ja hooaja otsustavaks pooleks täiendusi otsida. Detsembri algus on enim räsinud kaksiklinna Valga-Valka klubi, sest TLÜ/Kalevisse lahkunud Kristo Saage näol oli tegu asendamatu mängijaga.

«Saage oli meie kindral ja kui teda pole, siis valitseb väljakul kaos. Eeldasin, et Saage asemel kerkib esile mõni uus liider, aga seda pole juhtunud. Seega oleme sunnitud ühe liidriomadustega mängija juurde hankima. Et Eestist pole absoluutselt kedagi võtta, vaatame Läti poole – sealt võib leida mõne mehe, kes pole praeguses klubis rolliga rahul. Lähipäevadel midagi ei juhtu, aga pärast pühi küll,» võttis Eesti ja Läti liiga peale viis järjestikust kohtumist kaotanud Valga-Valka mänedžer Antti Vasar meeskonna seisu kokku.

Vasar ei salanud, et on tiimi senistes esitustes pettunud. «Ma ei uskunud, et me nii õhukesed oleme. Peeglisse peavad vaatama kõik – nii pallurid kui peatreener Juris Umbraško. Kõik peavad endalt küsima, miks nad siin on ja mille eest nad üldse raha küsivad. Saame täna juhtkonnaga kokku ja arutame, miks me sellises seisus oleme ning millal me muudatused ellu viime. Mõtiskleda tuleb ka treeneri jätkamise üle – kui teatud ajaks eesmärke täidetud pole, siis on õhus ka treenerivahetus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles