Kadetteni viib Meistrite liiga play-off’i ka napp kaotus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: Marius Aleksejev

Käsipalli Meistrite liiga alagrupiturniiri viimane voor paneb paika, kas Mait Patraili koduklubil Schaffhauseni Kadettenil on asja play-off’i 16 parema sekka.

C-grupis 4. kohal asuval Kadettenil on teoreetiline võimalus tõusta koguni teiseks, kuid selleks tuleb laupäeval võõrsil alistada Valladolidi Cuatro Rayas vähemalt 9 väravaga. Pisut reaalsem on kerkida kolmandaks, kuid rahul tuleb olla ka praeguse positsiooni säilitamisega.

Kadetten võib Hispaaniasse lennata pingevabalt, kui Šveitsi meistri lähim ohustaja Minski Dinamo kaotab või viigistab neljapäeval võõrsil Tšehhovi Medvediga. Dinamo võidu korral võib Kadetteni edasi aidata ka napp kaotus riigi meistrivõistlustel 4. kohta hoidvale Cuatro Rayasile, sest nende väravate vahe on 7 võrra parem.

C-grupi eelviimase vooru viimases kohtumises alistas Dinamo kodusaalis Aalborgi 33:31 (16:17).

Tabel: 1. Tšehhovi Medved 13 punkti, 2. Valladolid Cuatro Rayas 11, 3. Szegedi Pick 10, 4. Schaffhausen Kadetten 9, 5. Minski Dinamo 7, 6. Aalborg Handball 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles