29-aastase imetreeneri maagiline seeria jätkub

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoffenheim 29-aastane peatreener Julian Nagelsmann
Hoffenheim 29-aastane peatreener Julian Nagelsmann Foto: JONAS GUTTLER/AFP

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas jätkub Hoffenheimi suurepärane vorm ning tänavu polegi nad veel ühtegi liigamängu kaotanud. Reedel tehti koduväljakul 2:2 viik Dortmundi Borussiaga.

Hoffenheim läks Mark Uthi ja Sandro Wagneri väravatest mängu kahel korral juhtima, kuid Dortmundile päästsid viigipunkti Mario Götze ja Pierre-Emerick Aubameyangi väravad. Üle poole matšist sai Hoffenheim mängida ülekaalus, kuna 41. minutil sai punase kaardi Dortmundi staar Marco Reus.

Hoffenheim hoiab tabelis 27 punktiga kolmandat kohta. Kuue võidu kõrval on neil üheksa viiki. Klubi pika kaotusteta seeria juures mängib võtmerolli kõigest 29-aastane peatreener Julian Nagelsmann, kes juhendab Hoffenheimi alates selle aasta veebruarist. Tol hetkel paiknes klubi Bundesligas eelviimasel kohal. Nagelsmanni juhtimisel tõusti aga uuele tasemele ning lõpuks suudeti kõrgliigasse püsima jääda. Tänavu võideldakse juba tabeli kõige kõrgemate kohtade nimel.

Euroopa viie tippliiga (Saksamaa, Inglismaa, Hispaania, Itaalia ja Prantsusmaa kõrgliigad) peale kokku on tänaseks alles jäänud vaid kaks kaotuseta klubi: lisaks Hoffeneimile on sama suutnud teha ka Hispaania liiga liider Madridi Real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles