Pärnu sai võrkpalli Balti liigas raske võidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Ardi Truija / Pärnu Postimees/

Võrkpalli Balti liigas sai eile võistlustules olnud kahest Eesti klubist ainsana võidrõõmu maitsta Pärnu Võrkpalliklubi, kes alistas võõrsil Šiauliai Elga 3:2 (25:17, 25:16, 19:25, 22:25, 15:11).

Hindrek Pulga ja Tamar Nassarita mänginud Pärnu poolel säras Taavet Leppik, kes kogus juba kolme esimese geimiga 20 punkti. Rünnakul lõi ta 19 tõstest punktiks 14. Lisaks neli ässpallingut ja kaks edukat sulustamist. Kahjuks mängu kahe viimase geimi kohta statistikat pole, mistõttu pole võimalik välja tuua, milliseks kujunes nurgaründaja lõppsaldo, kirjutab Volley.

Teise Eesti klubina on käesoleval nädalavahetusel Leedu turneel Järvamaa Võrkpalliklubi, kes jäi Vilniuse Flamingole alla 1:3 (14:25, 25:19, 18:25, 15:25). Vastastega võrreldes jäi Kesk-Eesti meeskond tõsiselt hätta rünnakul, kus nende näitaja oli 35,5 protsenti, sarjas neljandaks kerkinud Leedu võistkonnal aga 57,6. Blokipunkte kogunes võitjatel kolm korda enam (12:4). Ainsana kogus Järvamaal kahekohalise punktisumma tavaliselt liberona tegutsev Johan Vahter, kelle saldoks kogunes kümme. Virko Vantsi lisas üheksa ja Linas Petravicius kaheksa. Nende rünnakuprotsendid olid aga vaid 37,5 ja 29,2.

Täna vahetavad Leedus tiirutavad Eesti klubid vastaseid, loodetav põnevuslahing rullub aga lahti Tartu Ülikooli spordihoones, kus Bigbank Tartu võõrustab Selver Tallinnat. Kell 17.00 algavat kohtumist näeb otseülekandes nii Postimehe kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles