Video: Westbrook sai kirja kolmikduubli 22 resultatiivse sööduga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook
Russell Westbrook Foto: Jerome Miron/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl seitse kohtumist. Võimsa isikliku statistikaga sai taas hakkama Oklahoma City Thunderi tagamängija Russell Westbrook, kes püstitas isikliku rekordi resultatiivsetes söötudes. 

Oklahoma City Thunder alistas 114:101 Phoenix Sunsi. Hooaja 13. kolmikduubli kirja saanud Westbrook viskas 26 punkti, võttis 11 lauapalli ning andis koguni 22 korvisöötu. «Mu meeskonnakaaslased tegid suurepärast tööd. Minu töö on nad üles leida ning nende elu kergeks teha,» tänas Westbrook kaaslasi.

Westbrooki seekordse kolmikduubli teeb eriliseks fakt, et viimase 18 hooaja jooksul pole keegi kolmikduublit tehes kirja saanud vähemalt 20 punkti ja 20 korvisöötu. Sealjuures suutis ta seda 34 mänguminutiga. «Vahepeal juhtuvad head asjad, vahepeal halvad. Minu töö on mängida kõige kõrgemal tasemel ning saan õnnelik olla, et mul on selline võimalus avanenud,» sõnas Westbrook.

Mängud:

Detroit Pistons - Indiana Pacers 90:105

Atlanta Hawks - Charlotte Hornets 99:107

Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers 119:108

Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 109:111

Denver Nuggets – New York Knicks 127:114

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 135:90

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles