Jürgen Klopp staarmängija vigastusest: mina teda tagant ei kiirusta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: Lee Smith/REUTERS

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp andis ülevaate meeskonna tähtmängija Philippe Coutinho tervislikust seisundist.

Coutinho vigastas tõsiselt hüppeliigest möödunud kuul toimunud mängus Sunderlandiga. Pärast uuringuid selgus, et kõige varem saab brasiillane taas jalgpalliväljakutele tulla jaanuaris. Klopi sõnul näitab Coutinho väga häid paranemismärke.

«Ta ei vaja enam karke ning suudab iseseisvalt kõndida. Seda, millal ta taas mängida saab, ma ei tea. Mina teda tagant ei kiirusta. Võib öelda, et olen kõige kannatlikum inimene Liverpoolis. Ma ei saa teda tagant kiirustada,» rääkis Klopp.

Coutinho puududes on Liverpool kaotanud punkte Bournemouthile ja West Ham Unitedile. Samas saadi sel nädalal kirja võidupunktid Middlesbrough’ üle. Esmaspäeval mängib Liverpool linnarivaali Evertoniga. Inglismaa meedia teada peaks selles mängus algkoosseisu kuuluma ka Eesti koondise kapten Ragnar Klavan, kes teenis tänu heale esitusele Middlesbrough’ga klubi poolehoidjatelt palju kiidusõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles