Salumets valiti oodatult suure toetusega korvpalliliidu presidendiks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Salumets.
Jaak Salumets. Foto: Tairo Lutter

Korvpalliliidu presidendiks valiti oodatult Jaak Salumets, kes sai 54 kohalviibijalt 46 poolthäält. 

Samuti sai selgeks, et korvpalliliitu hakkab juhtima 14-liikmeline juhatus. Uute liikmetena lisandusid sinna Martin Müürsepp, Aare Halliko, Kalle Klandorf ja Aivo Adamson. 

«Tänan mulle osutatud usalduse eest kõiki toetajaid,» vahendas alaliidu pressiteade värske presidend Salumetsa sõnu. «Töö presidendina algas mul sisuliselt juba novembri alguseks ning tänaseks on läbi sõidetud enamus regioone. Töö «põllul» – see on ju korvpalliliidu igapäevaelu MTÜ A ja O, niisamuti nagu noored. Tean, millised raskused ja mured mind ootavad, aga nende ees ma tagasi ei põrku.»

Peaminister Jüri Ratas, kes EKLi presidenditoolil Salumetsale ameti üle andis, lausus: «Palju jõudu Jaak Salumetsale ja tema meeskonnale. Ma tänan nende nelja aasta eest kõiki teid, selle emotsiooni eest ja panuse osas. Aitäh ja kummardus. Mina Jaak Salumetsale õpetussõnu kaasa ei anna, usun temasse ja usun tema meeskonda. Viimast korda on mul see õigus kasutada sõnasid, mis iseloomistavad minu jaoks kõige armsamat spordiala – korvpalli,» sõnas Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles