Manchester City ja Guardiola rehabiliteerisid end ülitähtsa võiduga Arsenali üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City sai olulise võidu Londoni Arsenali üle.
Manchester City sai olulise võidu Londoni Arsenali üle. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Jalgpalli Inglismaa meistriliigas sai magusa võidu Manchester City, kelle peatreener Pep Guardiola on viimaste nädalate keskpäraste esituste tõttu ohtralt kriitikat saanud. Koduväljakul alistati 2:1 Londoni Arsenal.

Külalised asusid juhtima juba 5. minutil, kui Alexis Sanchezi läbisöödu realiseeris Theo Walcott. Kodumeeskond sai aga viigivärava kätte kohe teise poolaja alguses, kui Leroy Sane viigistas. Võidu tõi Cityle 71. minutil Raheem Sterlingu tabamus.

Tottenham Hotspur jäi kodus Ashley Barnesi väravast Burnley vastu kaotusseisu, kuid tänu Dele Alli ja Danny Rose'i väravatele võeti samuti 2:1 võit. Päeva kolmandas mängus alistas Southampton võõrsil 3:1 Bournemouthi, kaks väravat lõi Jay Rodriguez.

Liigatabelis on ikka liider Londoni Chelsea, kes on 11 järjestikuse võidu toel kogunud 43 punkti. Teiseks tõusnud Manchester Cityl on teisena punkte 36, kuid neist võib homme õhtul mööduda Ragnar Klavani tööandja Liverpool, kes kohtub 17. vooru viimases mängus Evertoniga. Praegu on Liverpoolil 34 punkti nagu ka neljandaks kukkunud Arsenalil. Tottenham on 33 punktiga viies ja eile 2:0 West Bromwich Albionist jagu saanud Manchester United 30 punktiga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles