Vihane Wenger: Manchester City lõi mõlemad väravad suluseisu abil

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: Carl Recine/REUTERS

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas 1:2 Manchester Cityle alla jäänud Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger oli pärast kohtumise lõppu pahane peakohtuniku Martin Atkinsoni peale, kes ei lugenud kummagi City värava puhul ära suluseisu.

«Kaks väravat, mõlemad suluseisust. Arvan, et nii tähtsas mängus piisas sellest meie alistamiseks,» ütles Wenger Sky Sportsile. «Oleme terve hooaja jooksul pidanud leppima paljude halbade otsustega ja nii ka täna. Teise värava puhul oli suluseis viis meetrit,» viitas ta olukorrale, kus Raheem Sterlingu löögi suunas sirutas jala David Silva, kes ei puutunud küll palli, ent võis segada väravavahti Petr Cechi.

«Ja esimene värav oli samuti suluseis. Aga mida ma teha saan? Tuleb sellega leppida. Peame vaatama, mida ise valesti tegime, et kaotasime,» sõnas Wenger. Arsenal andis teist mängu järjest 1:0 eduseisu, sest teisipäeval jäädi samuti 1:2 alla Evertonile. Täna kontrolliti City vastu esimest poolaega, kuid teine kolmveerandtund kuulus selgelt võõrustajatele. Arsenal jääb nüüd liidrist Chelseast maha juba üheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles