Laine püsib väravalainel, Rask hoidis taas puuri puhtana

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrik Laine
Patrik Laine Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

NHLi jäähokiliigas püsib pidurdamatus hoos 18-aastane soomlane Patrik Laine, kes viimati sai Winnipeg Jetsi 4:1 võidumängus Colorado Avalanche’i üle kirja ühe värava ja kaks söödupunkti.

Laine viis Jetsi teisel kolmandikul 1:0 juhtima ja tegi hiljem eeltöö Nikolaj Ehlersi kahele tabamusele. Colorado värav kanti Jarome Iginla nimele.

NHLi väravaküttide edetabelit juhib Sidney Crosby, kelle arvel on 21 tabamust, teine on 19 väravat visanud David Pasternak ja kolmandat kohta hoiab Laine, kellel on kirjas 18 väravat. Lisaks on noor soomlane 34 mänguga kogunud 11 söödupunkti.

Heas hoos on ka soomlasest väravavaht Tuukka Rask, kes aitas oma koduklubi Boston Brunsi 1:0 võiduni Los Angeles Kingsi üle. See oli Raski tänavuse hooaja neljandaks nullimänguks, millega jagab NHLi vastava edetabeli esikohta. Neli nullimängu on kirjas ka Devan Dubnykil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles